در آستانه امتحانات و بمنظور ارتقاء سطح کیفی فرایند تغذیه پردیس های استانی صورت گرفت:
بیستمین جلسه کمیته تغذیه استانی دانشگاه فرهنگیان یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، در راستای ارتقاء سطح کیفی و کمی فرایند طبخ و توزیع غذا و به منظور رفاه حال دانشجو معلمان در ایام امتحانات بیستمین جلسه استانی کمیته تغذیه این دانشگاه با حضور علی اکبر کریمی زارچی سرپرست مدیریت امور پردیسها، مدیران استانی و نمایندگان شورای صنفی پردیس های استانی در روز سه شنبه پانزدهم اسفندماه سال جاری در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.
علی اکبر کریمی زارچی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد، ضمن تشکر از اقدامات صورت گرفته و با توجه به در پیش بودن ایام امتحانات, با اشاره به اهمیت تغذیه مناسب در این ایام ، اظهار داشت:"با توجه به فرارسیدن ایام امتحانات، تغذیه مناسب نقش حیاتی در حفظ تمرکز و عملکرد مطلوب دانشجویان دارد. ما باید تلاش کنیم تا با ارائه برنامههای غذایی مناسب و آگاهسازی دانشجویان، آنان را در این زمینه یاری کنیم."
وی با تأکید بر لزوم توجه به کیفیت و تنوع مواد غذایی، افزود:"در ایام امتحانات، دانشجویان نیاز به انرژی و تمرکز بیشتری دارند. بنابراین، باید از مواد غذایی مغذی و متنوعی استفاده کنند که شامل میوهها، سبزیجات، پروتئینها و کربوهیدراتهای پیچیده باشد. همچنین، باید از مصرف غذاهای سنگین و چرب که باعث خوابآلودگی و کاهش تمرکز میشوند، خودداری کنند."
کریمی زارچی با تأکید بر اهمیت سه اصل رضایت، کیفیت و سلامت در ارائه خدمات تغذیهای، اظهار داشت: "ما باید تلاش کنیم تا با رعایت سه اصل رضایت، کیفیت و سلامت، خدمات تغذیهای مطلوبی را به دانشجویان ارائه دهیم. رضایت دانشجویان، کیفیت مواد غذایی و حفظ سلامت آنان، از اولویتهای اصلی ما در ارائه خدمات تغذیهای است."
کریمی زارچی در ادامه، به برخی از راهکارهای توجه به صرفهجویی در هزینهها اشاره کرد و گفت: "استفاده از مواد غذایی فصلی و محلی، برنامهریزی دقیق برای خرید مواد غذایی، و جلوگیری از اسراف و دورریز مواد غذایی، از جمله راهکارهای توجه به صرفهجویی در هزینهها است. ما باید تلاش کنیم تا با استفاده از این راهکارها، هزینههای ارائه خدمات تغذیهای را کاهش دهیم و منابع مالی دانشگاه را به نحو مطلوب مدیریت کنیم."
شایان ذکر است در این جلسه با عنایت به مطالب مطروحه و اصول کلی در فرایند تغذیه به پیشنهاد نمایندگان شورای صنفی و موافقت اعضای جلسه منوی غذایی امتحانات تدوین و تصویب شد.