مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

بمنظور ارتقاء سطح کیفی فرایند تغذیه پردیس های استانی صورت گرفت؛

بیست و یکمین جلسه کمیته تغذیه استانی دانشگاه فرهنگیان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، در راستای ارتقاء سطح کیفی و کمی فرایند طبخ و توزیع غذا و به منظور رفاه حال دانشجو معلمان در نیمسال دوم تحصیلی سال 1404-1403 بیست و یکمین جلسه استانی کمیته تغذیه این دانشگاه با حضور علی اکبر کریمی زارچی سرپرست مدیریت امور پردیس‌ها، مدیران استانی و نمایندگان شورای صنفی پردیس های استانی در روز چهارشنبه اول اسفندماه سال جاری در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.

علی اکبر کریمی زارچی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد،در این جلسه با تأکید بر اهمیت سه اصل رضایت، کیفیت و سلامت در ارائه خدمات تغذیه‌ای، اظهار داشت: "ما باید تلاش کنیم تا با رعایت سه اصل رضایت، کیفیت و سلامت، خدمات تغذیه‌ای مطلوبی را به دانشجویان ارائه دهیم. رضایت دانشجویان، کیفیت مواد غذایی و حفظ سلامت آنان، از اولویت‌های اصلی ما در ارائه خدمات تغذیه‌ای است." وی افزود: علاوه بر توجه به این سه اصل, اصل صرفه جویی و جلوگیری از اسراف نیز باید مورد توجه مسئولین باشد.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد با تأکید بر اهمیت توجه به اقلام غذایی سالم و تازه، اظهار داشت: "تغذیه سالم و تازه، نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت و ارتقای عملکرد دانشجویان دارد. ما باید تلاش کنیم تا با ارائه اقلام غذایی سالم و تازه، زمینه را برای تغذیه مناسب دانشجویان فراهم کنیم." وی با اشاره به لزوم توجه به کیفیت مواد غذایی، افزود: "کیفیت مواد غذایی، از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. ما باید تلاش کنیم تا از مواد غذایی باکیفیت و تازه در تهیه غذاهای دانشجویی استفاده کنیم. استفاده از مواد غذایی باکیفیت، باعث می‌شود تا دانشجویان از ارزش غذایی بالاتری بهره‌مند شوند و سلامت آنان حفظ شود."

سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان یزد، در پایان جلسات کمیته تغذیه، با تأکید بر اهمیت نقش عوامل پخت و پز در ارائه خدمات تغذیه‌ای مطلوب، اظهار داشت: "عوامل طبخ و توزیع، نقش بسیار مهمی در ارائه خدمات تغذیه‌ای مطلوب به دانشجویان دارند. آنان با تلاش و زحمات خود، زمینه را برای تغذیه مناسب دانشجویان فراهم می‌کنند. ما باید قدردان زحمات آنان باشیم و از آنان تقدیر و تشکر کنیم."

وی با اشاره به لزوم توجه به شرایط کاری عوامل پخت و پز، افزود: "شرایط کاری عوامل پخت و پز، باید به گونه‌ای باشد که آنان بتوانند با انگیزه و انرژی بالا، وظایف خود را انجام دهند. ما باید تلاش کنیم تا با فراهم کردن امکانات مناسب و ایجاد فضایی دوستانه و صمیمی، شرایط کاری آنان را بهبود بخشیم." شایان ذکر است در این جلسه نمایندگان شورای صنفی پردیس ها و اعضا پیشنهادات خود را نسبت به منوی غذایی ارائه نمودند و در پایان تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شد