در آستانه امتحانات و بمنظور ارتقاء سطح کیفی فرایند تغذیه پردیس های استانی صورت گرفت؛
نوزدهمین جلسه کمیته تغذیه استانی دانشگاه فرهنگیان یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، در راستای ارتقاء سطح کیفی و کمی فرایند طبخ و توزیع غذا و به منظور رفاه حال دانشجو معلمان در ایام امتحانات نوزدهمین جلسه استانی کمیته تغذیه این دانشگاه با حضور علی اکبر کریمی زارچی سرپرست مدیریت امور پردیسها، مدیران استانی و نمایندگان شورای صنفی پردیس های استانی در روز سهشنبه هفدهم دی ماه سال جاری در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.
علی اکبر کریمی زارچی سرپرست مدیریت امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان استان یزد در این جلسه با تبیین اهمیت و جایگاه تغذیه در حفظ و ارتقای سلامت جسمی و ذهنی دانشجو معلمان اظهار داشت: ایام امتحانات یکی از مهمترین بازههای زمانی دانشگاه بوده که در این ایام باید تمامی حوزههای مختلف دانشگاه همه هم و غم خود را در جهت ایجاد آرامش و کاهش اضطراب، حفظ سلامت و جلب رضایت دانشجو معلمان به کار گیرند و یکی از جمله مواردی که در ایام امتحانات باید به صورت ویژه مورد توجه حوزههای مختلف به ویژه حوزه دانشجویی و سلف قرار گیرد بحث مهم تغذیه و فرایند خرید اقلام غذایی، طبخ و توزیع مناسب و ارتقا سطح کمی و کیفی آنهاست.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سه اصل مهم در فرایند تغذیه خاطرنشان ساخت: همچنان که پیش از این بارها تاکید کردهایم در فرایند تغذیه دانشگاه فرهنگیان یزد اصول مهمی از جمله سلامت، کیفیت، رضایت، صرفه جویی و تنوع غذایی مورد تاکید و توجه بوده و همواره در تلاش بودیم تا این اصول مهم چه در خرید اقلام غذایی و چه در طبخ و توزیع مورد توجه قرار گیرد اما در بازه امتحانات حساسیتهای نظارتی و تاکیدات ویژه باید به صورت مکرر و مضاعف صورت گیرد و ما در ایام امتحانات به صورت مضاعف از حوزههای مختلف به ویژه حوزه دانشجویی انتظار داریم با نظارت ویژه هم نسبت به جلب و رضایت دانشجو معلمان توجه کند و هم در جهت اجرای اصول راهبردی در فرایند تغذیه گامهای موثری را بردارند.
کریمی زارچی در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهمیت بازه زمانی امتحانات و نقش تغذیه سالم و مفید و رضایت بخشی در کیفیت امتحانات دانشجو معلمان و نتیجه بخشی آن بیان داشت: به جد معتقدیم که یکی از مواردی که باعث میشود سطح اضطراب و استرس دانشجو معلمان در ایام امتحانات کاهش پیدا کند و سلامت آنها در این ایام خطیر خدشهدار نشود بهبود و ارتقا سطح تغذیه و نظارت ویژه بر فرایند پخت و توزیع مناسب وعده غذایی روزانه است و در این ایام لازم است هم به جهت کمی آنالیزهای غذایی ارتقا یابد هم به لحاظ کیفی و تنوع غذایی لازم است در وعدههای صبحانه، ناهار و شام از غذاهای مقوی و دورچینهای مناسب از جمله گردو و نوشیدنی و غذاهای پرطرفدار سالم و غیره در دستور کار قرار گیرد و از تمامی عوامل خواهشمندیم در این دو هفته امتحانات وعدههای سه گانه تغذیه به صورت ویژهتر با در نظر گرفتن تنوع غذایی و چینش غذایی پرطرفدار، مقوی و مغذی در دستور کار قرار گیرد به گونهای که به عنوان مثال سه روز در هفته میوه و نوشیدنی، گردو، شیر، نان تازه و غیره در دستور کار باشد تا انشاالله در ایام امتحانات خدای نکرده کوچکترین مسئلهای، اضطراب و ضعفی در حوزه دانشجویی شاهد نباشیم.
شایان ذکر است اعضای حاضر پیشنهادات و نقطه نظرات خود را در مورد غذای مقوی و ارتقاء سطح سلامت آن ارائه کردند و تصمیمات لازم اتخاذ ش