مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

در راستای ارتقای سطح کیفی طبخ و توزیع غذا در پردیس های استان صورت گرفت:

هجدهمین جلسه کمیته تغذیه پردیس های استانی دانشگاه فرهنگیان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، در راستای ارتقای سطح کیفی فرایند طبخ و توزیع غذا در پردیس‌های استانی در جهت بهره‌گیری از نظرات دانشجو معلمان هجدهمین جلسه کمیته تغذیه پردیس‌های استانی این دانشگاه با حضور علی اکبر کریمی زارچی سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه، نجمه سلطانی نژاد رییس پردیس حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها، کارشناسان دانشجویی و نمایندگان دانشجو معلمان و شورای صنفی در روز سه‌شنبه بیست و نهم آبان ماه در دفتر مدیریت استان برگزار شد.

علی اکبر کریمی سرپرست مدیریت امور پردیس‌های استانی دانشگاه فرهنگیان یزد در این جلسه ضمن تشکر از زحمات اعضای شورای صنفی و کارشناسان دانشجویی با تاکید ویژه بر اهمیت سه اصل سلامت، رضایت و کیفیت غذایی دانشجو معلمان اظهار داشت: همچنان که بارها گفته‌ایم در طبخ و توزیع غذای پردیس‌های استانی باید سه اصل سلامت، کیفیت و رضایت باید در طبخ و توزیع غذای پردیس استانی توجه ویژه قرار گیرد و در کنار آن توجه به کمیت غذا با عنایت به طولانی شدن شب ها جلوگیری از گرسنه ماندن دانشجو معلمان و همچنین اصل صرفه‌جویی و عدم اسراف باید توجه قرار گرفته و نسبت به اجرای آن برنامه‌ریزی و دقت نظر صورت گیرد.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه فرایند طبخ و توزیع غذا در پردیس‌های استانی یکی از مهم‌ترین امور دانشگاه تلقی شده که خاطرنشان ساخت: همیشه توجه و دقت نظر در تمامی فرایند طبخ و توزیع از خرید اقلام با کیفیت تا توزیع غذای مناسب و سالم با دارا بودن تمامی شرایط کیفی و کمی دغدغه‌ها و مهم‌ترین امور مدیریت دانشگاه بوده و لازم است حوزه دانشجویی پردیس‌های استانی با همکاری اعضای شورای صنفی تمامی تلاش خود را در جهت حفظ سلامت غذایی و افزایش کمی و کیفی غذای دانش معلمان اقدامات لازم را مبذول دارند.

وی در بخش پایانی سخنان خود تنوع در تنظیم برنامه‌های غذایی و تعریف غذاهای جدید و مورد قبول اکثریت دانشجو معلمان را از دیگر الزاماتی دانست که باید در تدوین برنامه غذایی هفتگی و ماهیانه مورد توجه قرار گیرد تا در راستای سیاست‌های کلی ابلاغی سازمان مرکزی در کنار جلوگیری از اسراف و صرفه‌جویی افزایش کیفیت و تنوع غذایی را در فرایند طبخ و توزیع شاهد باشیم.

شایان ذکر است در این جلسه به اشاره به اصول صرفه جویی و عدم اسراف و با توجه به لزوم تنوع و تعریف غذای جدید سایر اعضا نقطه نظرات و پیشنهادات دانشجو معلمان خود را ارایه کردند و دستورات لازم اتخاذ شد