مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

به منظور بهره گیری از نظرات دانشجومعلمان در بهبود فرایند طبخ و توزیع غذا صورت گرفت؛

هفدهمین کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان استان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، به منظور هم افزایی، هماهنگی و بهره گیری از نظرات دانشجومعلمان به نمایندگی شورای صنفی پردیس های استانی و در راستای بهبود تغذیه و فرایند طبخ و توزیع غذا در پردیس های استانی؛ هفدهمین جلسه کمیته تغذیه استانی این دانشگاه با حضور علی اکبر کریمی زارچی سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه، نجمه سلطانی نژاد رییس پردیس فاطمه الزهرا سلام الله علیها، نمایندگان دانشجو معلمان در شورای صنفی، مدیران حوزه دانشجویی و سایر اعضا در روز سه‌شنبه یکم آبان ماه سال جاری در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.

علی اکبر کریمی زارچی سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان یزد در این نشست ضمن تشکر از زحمات مدیران حوزه های دانشجویی و اعضای شورای صنفی پردیس ها، با تبیین سه اصل مهم و سیاست راهبردی در امور تغذیه پردیس ها اظهار داشت: همچنان که بارها در دانشگاه تاکید کردیم آنچه که می‌تواند فرایند تغذیه در دانشگاه را بهبود بخشد اهتمام بر سه اصل سلامت، کیفیت و رضایت دانشجومعلمان است که مدیران حوزه دانشجویی و اعضای شورای صنفی لازم است نسبت به اجرای آن هم در تعریف نوع غذا، و هم در فرایند طبخ و توزیع و هم در امر خطیر نظارت و ارزیابی مورد توجه قرار دهند.

کریمی زارچی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تغذیه دانشجومعلمان در دانشگاه فرهنگیان یزد خط قرمز مدیریت دانشگاه است افزود: برای اینجانب تغذیه و فرایند طبخ و توزیع غذای دانشجومعلمان و سلامت و کیفیت و رضایت موجود در این فرایند یکی از خطوط قرمز تلقی شده که هیچکس نباید آن را کم اهمیت یا نادیده بگیرد و چنانچه در اثر قصور، اهمال یا کوتاهی خدشه ای در این فرایند وارد شود یا کیفیت افت پیدا کرده و یا تلاشی در جهت ارتقا صورت نگیرد با خاطیان این مسئله بدون کوچک ترین اغماضی برخورد خواهد شد.

رییس کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان در بخش پایانی سخنان خود ایجاد تنوع غذایی و همچنین نظارت مستمر در فرایند طبخ غذای دانشجومعلمان و خرید اقلام را یکی از الزامات دانست و افزود: همیشه سعی ما بر این بوده که بهترین و مرغوب تربن مواد اولیه فارغ از هزینه بر بودن آن در جهت تامین سلامت و رضایت دانشجومعلمان خریداری شده و این امر در سایر دانشگاه های کشور امری نادر و کم نظیر است لکن در این مسیر تهیه مواد مواد اولیه مرغوب یکی از مراحل طبخ با کیفیت است اما این مواد مرغوب باید توسط سرآشپزان پردیس ها با نظارت ویژه به بهترین غذاها تبدیل شود که اگر کیفیت غذا با بهترین مواد اولیه افت یابد قطعا قصور و تقصیری وجود دارد که باید جبران شود و در این راستا و درجهت اطمینان خاطر از تامین سلامت و تضمین کیفیت سلامت ، حضور نمایندگان دانشجومعلمان( شورای صنفی) و بازرسی آن ها از سمت رییس دانشگاه در فرایند خرید، نگهداری موارد، فرایند طبخ و توزیع غذا یکی از مواردی است که از این پس در پردیس های استانی صورت خواهد گرفت.

شایان ذکر است در این جلسه با تاکید ویژه سرپرست دانشگاه و بیان دیدگاه ها نظرات و پیشنهادات مدیران دانشجویی و اعضای شورای صنفی مقرر شد کیفیت و کمیت غذا مورد توجه و اهتمام ویژه قرار گیرد و در نظر گرفتن سلایق دانشجومعلمان تنوع غذایی در منو هفته آتی اعمال شود.