مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی تغذیه دانشجویی و بمنظور تدوین سیاست های طبخ و توزیع در سال تحصیلی جدید صورت گرفت:

شانزدهمین جلسه کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان یزد برگزار شد.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، در آستانه شروع سال تحصیلی جدید و لزوم تقویت سطح کمی و کیفی تغذیه دانشجویان و بهبود طبخ و توزیع دانشجویی شانزدهمین جلسه تغذیه استانی این دانشگاه با حضور علی اکبر کریمی زارچی سرپرست مدیریت امور پردیس‌های دانشگاه فرهنگیان و سایر اعضا در روز دوشنبه بیست و ششم شهریورماه سال جاری در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.

علی اکبر کریمی زارچی سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد، در این جلسه ضمن تبریک میلاد با سعادت پیام اکرم و امام صادق علیهماالسلام و تشکر از فعالیت های حوزه دانشجویی با تبیین اهمیت آغاز سال تحصیلی جدید و بازگشایی مراکز تعلیم و تربیت بالاخص دانشگاه فرهنگیان مصادف با حضور نودانشجومعلمان، به تبیین سه اصل کلی و مهم در حوزه تغذیه دانشگاه فرهنگیان اظهار داشت: طبق روال سال گذشته سیاست های اصول تغذیه ای دانشجومعلمان دانشگاه فرهنگیان استان یزد در طبخ و توزیع غذا بر سه پایه، سلامت، کیفیت و رضایت بوده که تمام سعی خود را در جهت تحقق این اصول به کار بردیم.

رییس کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان استان یزد با توجه به تحول در سال جدید، علاوه بر سه اصل کلی کیفت، سلامت و رضایت از لزوم اهتمام به دو اصل نوع‌دوستی و جلوگیری از اسراف خبر و ادامه داد : در کنار اصول یاد شده دو اصل نوع دوستی و جلوگیری از اسراف از اهم موضوعات قابل بحث در این روند است که باید رویکردی در پردیس های استان غالب شود که ذره ای غذا اسراف نشود. در سال گذشته با تدابیر انجام شده مقدار اسراف کاهش یافت که امسال نیز لازم است اتفاقات بهتری در این باب رقم بخورد.

مسئول ستاد تغذیه استان با عنایت به ایجاد تحول در سال جدید آسیب شناسی را از موضوعات مهم برای احقاق این امر دانست و ادامه داد: در کنار همه اولویت ها آسیب شناسی منو غذایی گذشته حائز اهمیت است که با انجام درست و دقیق ان توسط اعضای حاضر می توانیم امسال شاهد ایجاد تنوع بیشتر و اضافه شدن غذاهای جدید به منو غذایی باشیم. اگر بخواهیم فرایند طبخ و توزیع غذا به لحاظ تنوع و کیفیت که خط قرمز ماست در دانشگاه فرهنگیان رشد کند لازمه آن آسیب شناسی گذشته است. در سال جدید در نظر داریم با توجه به نظر دانشجومعلمان و با نظرسنجی های انجام شده توسط دبیران شورای صنفی بهترین رویکرد را اعمال کنیم.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان یزد در پایان به اهمیت رفع مشکلات سامانه کالینان تا ابتدای مهر و ایجاد وضعیت مناسب برای فروش و رزرو غذا کارمندان و اساتید تاکید کرد. شایان ذکر است در این جلسه اعضای حاضر نقطه نظرات و پیشنهادات خود را بیان نموده و اعضای شورای صنفی نیز برنامه غذایی پیشنهادی برای هفته اول مهر را ارائه دادند که در نهایت برنامه غذایی پیشنهادی مصوب شد.