در جهت ایجاد وحدت رویه و ارتقای سطح کیفی غذا در ایام امتحانات صورت گرفت:
نشست هماهنگی سرپرستان سراها و دست اندرکاران طبخ و توزیع غذای پردیس های استانی برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، همزمان با ایام پایانی سال تحصیلی و در پیش بودن امتحانات پایانی نیمسال دوم، با توجه به اهمیت طبخ و توزیع غذا در ایام امتحانات و با هدف ایجاد وحدت رویه، نشست هماهنگی، علی اکبر کریمی زارچی سرپرست مدیریت امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان یزد با سرپرستان سراهای دانشجویی و دست اندرکاران حوزه های طبخ و توزیع پردیس های استانی در روز چهارشنبه بیست و سه خردادماه سال جاری در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.
علی اکبر کریمی زارچی در این جلسه ضمن تشکر از زحمات سرپرستان سراهای دانشجویی، سرآشپزان و دست اندرکاران فرایند طبخ و توزیع غذا پردیس های استانی با تبیین اهمیت فضای امتحانات و تشریح ارتباط مستقیم امور تغذیه با سلامت و موفقیت دانشجو معلمان در امتحانات اظهار داشت: بی شک آنچه می تواند سلامت دانشجومعلمان را تضمین نماید و از طرفی موفقیت آنها را در امتحانات به دنبال داشته باشد، هماهنگی حوزه های مختلف دانشگاه به ویژه حوزه دانشجویی و امور تغذیه است. در این راستا لازم است همه دست اندرکاران به ویژه سرآشپزان پردیس های استانی تمام تلاش خود را در جهت ارتقا سطح کمی و کیفی غذا بویژه در دو هفته امتحانات مصروف دارند.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد، در بخش دیگری از سخنان خود به اضطراب و دغدغه های ذهنی بیش از حد برخی از دانشجومعلمان در ایام امتحانات به جهت فشار حجم مطالب و سنگینی ذهنی بار امتحانات اشاره کرد و افزود: دانشجومعلمان در ایام امتحانات ناخودآگاه با یک فشار و اضطراب همراه هستند و هیچ عامل دیگری از جمله غذا و کیفیت آن نباید باعث افزایش دغدغه و نگرانی آنها باشد. در این راستا لازم است بیش از پیش حساسیت ویژه ای در امر طبخ و توزیع غذا، ارتقا سطح کیفیت غذایی و همچنین ایجاد تنوع در تدوین برنامه غذایی صورت بگیرد تا سلامت دانشجومعلمان تامین و فشار روانی و اضطراب آنها را افزایش نیابد.
کریمی زارچی در بخش پایانی سخنان خود هماهنگی هرچه بیشتر بین دست اندرکاران طبخ و توزیع و سرپرستان سراهای دانشجویی در امر اداره سلف سرویس و طبخ و توزیع غذا را یکی از لزوم انجام فعالیت ها قلمداد کرد و در این راستا هماهنگی، همراهی، و هم فکری و تعامل بیش از پیش سرآشپز ها و عوامل آشپزخانه با سرپرستان و همچنین رعایت ضوابط موجود و مصوبات کمیته تغذیه را در راستای تامین سلامت دانشجومعلمان و ارتقای سطح کیفیت غذاهای پردیس های استانی ضروری دانست.
شایان ذکر است اعضای حاضر در نشست نقطه نظرات خود را و پیشنهادات خود را در جهت بهبود عملکرد آشپزخانه و سرا های دانشجویی ارائه کردند و در پایان تصمیمات لازم اتخاذ شد.