در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی تغذیه دانشجویی در ایام امتحانات صورت گرفت:
پانزدهمین جلسه کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان یزد برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، در آستانه برگزاری امتحانات پایان ترم و لزوم تقویت سطح کمی و کیفی تغذیه دانشجویان و بهبود طبخ و توزیع دانشجویی پانزدهمین جلسه تغذیه استانی این دانشگاه با حضور علی اکبر کریمی زارچی سرپرست مدیریت امور پردیسهای دانشگاه فرهنگیان و سایر اعضا در روز سهشنبه بیست و دوم خرداد ماه سال جاری در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.
علی اکبر کریمی زارچی سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد، در این جلسه ضمن تبریک حلول ماه ذی الحجه و تشکر از فعالیت های حوزه دانشجویی با تبیین اهمیت فضای امتحانات و لزوم ایجاد تنوع در برنامه غذایی اظهار داشت: با توجه به حساسیت امتحانات پایان ترم دانشجو معلمان و لزوم توجه بیش از پیش به سلامت آنان، آنچه که می تواند زمینه را برای تقویت بنیه جسمی و کاهش دغدغه و اضطراب دانشجو معلمان در این زمان فراهم کند، از یک سو ایجاد تنوع بیشتر در برنامه غذایی و از طرف دیگر در نظر گرفتن کیفیت، رضایت و سلامت دانشجویان فارغ از مشکلات مالی در خرید مایحتاج غذایی، مواد اولیه با کیفیت و طبخ و توزیع دانشجویی است.
کریمی زارچی در بخش دیگری از سخنان خود با توجه به اهمیت حوزه سلامت دانشجو معلمان به ویژه در ایام امتحانات و حساسیت موجود در این حوزه خاطرنشان کرد: آنچه لازم است در این ایام در حوزه های مختلف به ویژه دانشجویی مورد اهتمام قرار گیرد تقویت بعد نظارتی در خرید مایحتاج غذایی، مواد اولیه با کیفیت و فرایند طبخ و توزیع غذا و همچنین تدوین برنامه غذایی است که با مشارکت دانشجو معلمان و در نظر گرفتن نظرات آنان و بهرهگیری از پتانسیل فکری و اجرایی آن ها خواهد بود.
شایان ذکر است در این نشست اعضای حاضر و نمایندگان دانشجویان در شورای صنفی دو پردیس دغدغه های خود را درجهت مباحث مطرح شده بیان کردند و در پایان موارد لازم در تنظیم و راهکارها در تقویت خرید مایحتاج ارائه و تصمیمات لازم اتخاذ شد.