در راستای بهبود هرچه بیشتر حوزه طبخ، و توزیع و ارتقا کیفیت غذایی دانشگاه فرهنگیان یزد صورت گرفت:
چهاردهمین جلسه کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان استان یزد برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، در راستای بهبود تغذیه و ارتقا سطح کیفیت غذا و نیز به منظور بهرهمندی از نظرات نمایندگان دانشجومعلمان، حوزه های مختلف دانشجویی و مالی چهاردهمین کمیته استانی تغذیه این دانشگاه با حضور علی اکبر کریمی زارچی، سرپرست مدیریت امور پردیسهای استانی دانشگاه فرهنگیان، نجمه سلطانی نژاد ،سرپرست پردیس حضرت فاطمه الزهرا(س) و سایر اعضا در روز سه شنبه یکم خرداد ماه سال جاری در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در این جلسه ضمن تسلیت شهادت جانگداز شهدای خدمت، در راس آن رییس جمهور شهید، آیت الله سید ابراهیم رئیسی، از مقام شامخ آن شهدا تجلیل کرد و ابراز امیدواری کرد که با تلاش و کوشش مستمر بتوان مسیر خدمت را با مسیر شهدا توامان کرد و تداوم بخشید.
کریمی زارچی در بخش دیگری از بیانات خود با تبیین اهمیت حوزه غذایی و لزوم ارتقا سطح کیفیت طبخ و توزیع غذا، اظهار داشت: آنچه که میتواند فضای دانشگاه و حوزه دانشجومعلمان را ارتقا دهد بهبود سطح کیفیت طبخ و توزیع غذاست و بدین جهت ضمن توجه به طبخ، سه اصل، کیفیت، کمیت و رضایت نیز مورد توجه قرار گرفت.
وی ادامه داد: با توجه به منابع موجود و بخشنامه های صادره از وزارت آموزش و پرورش و سازمان مرکزی نسبت به بهینه سازی خرید اقلام با کیفیت و همچنین تنظیم منوی غذایی مناسب بر حسب شرایط اقدامات لازم صورت گیرد.
همچنین رییس کمیته تغذیه دانشگاه فرهنگیان استان در بخش دیگری از صحبت ها از لزوم هماهنگی و وحدت رویه در تعیین نوع و کیفیت غذایی پردیس های استانی خبر داد و پیشنهاداتی با محوریت رضایت و ارتقای سطح کیفی غذاها بر اساس بخشنامه های صادره عنوان کرد که لازم است در روند طبخ و توزیع مورد توجه گیرد.
کریمی زارچی در بخش پایانی از سخنان خود با توجه به لزوم رعایت حق الناس و مدیریت منابع مالی اموز تغذیه دانشجویی بر نظارت دقیق بر رزرو و خرید غذا توسط همکاران و اساتید تاکید کرد. شایان ذکر است در این دیدار اعضا نقطه نظرات و پیشنهادات خود را حول موضوعات مطرح کردند و در پایان تصمیمات لازم در این زمینه اتخاذ شد.