سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در نخستین کمیته تغذیه و شورای اسکان این دانشگاه در سال1403 عنوان کرد:
لزوم ارتقاء سطح کمی و کیفی برنامه های غذایی و توجه به اصل بهسازی و زیبا سازی فضای کالبدی دانشگاه در سال جدید
به گزارش روابطعمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، علی اکبر کریمی زارچی سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان یزد در اولین جلسه استانی کمیته تغذیه و شورای اسکان دانشگاه فرهنگیان یزد در سال 1403 که روز سهشنبه ۲۱ فروردین ماه سال جاری در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد ضمن تبریک سال جدید و تشکر از زحمات همه همکاران و فعالین حوزه شورای صنفی بیان داشت: با توجه به ورود دانشجومعلمان در دانشگاه لازم است اقدامات ویژه ای در حوزه تغذیه و اسکان صورت گیرد.
وی در راستای بهبود منوی غذایی و سطح کمی و کیفی غذا اظهار داشت: باید در سال جدید به سه اصل تنوع، صرفه جویی و نوع دوستی در کنار اصول سه گانه قبلی سلامت، کیفیت و رضایت دانشجومعلمان که در تدوین برنامه غذایی، طبخ و توزیع غذا مورد اهتمام قرار می گرفت، توجه شود.
وی همچین لازمه بهبود وضعیت تغذیه را در گرو دو امر، توجه به موقعیت جغرافیایی، فصول پیش رو و گرمای هوا و همچنین بهرهگیری از پتانسیلهای دانشجویی و ظرفیت های غذا های بومی_محلی دانست و عنوان کرد: توجه به این دو امر میتواند به پویایی و نشاط ویژه در دانشگاه کمک کند.
سرپرست مدیریت امور پردیس های استانی دانشگاه فرهنگیان یزد در بخش دیگری از صحبت ها بهره گیری از نظرات دانشجویی و توجه به نظرسنجیها در تعریف برنامه غذایی را یک اصل مهم دانست و از اعضای شورای صنفی_رفاهی درخواست کرد در تدوین برنامه غذایی مشارکت فعالانه داشته باشند.
کریمی زارچی در بخش پایانی با توجه به اسکان دانشجومعلمان و لزوم استقبال عملی و مناسب از آنها در سال جدید خاطرنشان کرد: با توجه به شروع سال جدید و آغاز فصل بهار لازم است زیبایی های بهار در فضاسازی و زیبا سازی های محیطی مورد توجه گیرد و در این راستا حوزه های مختلف در جهت رفع نواقص، بهسازی و رفع تمامی مشکلات عمرانی، تجهیزاتی و فیزیکی مامور به اقدام اند.
شایان ذکر است در ادامه جلسه نجمه سلطانی نژاد رییس پردیس فاطمه الزهرا سلام الله علیها و سایر اعضای جلسه ضمن تایید و تاکید بر موارد مطروحه سرپرست دانشگاه به بیان نظرات و پیشنهادات خود در جهت پیشبرد اهداف دانشگاه به گفتگو پرداختند.