سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در نهمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد مطرح کرد؛
لزوم استمرار حساسیت نظارت و همکاری در فرایند طبخ و توزیع غذا
کریمی زارچی: فعالیت های نظارتی با حساسیت خاص به ویژه در ایام امتحانات و به صورت مستمر اعمال شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، علی اکبر کریمی زارچی در نهمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد این دانشگاه در روز سه شنبه 26 دی ماه سال جاری، ضمن تبریک حلول ماه رجب و تسلیت شهادت امام هادی علیه السلام از تمامی مسئولین امور دانشجویی و همکاران طبخ و توزیع غذا تشکر کرد .
وی در بخش دیگری با تاکید بر اهمیت رضایت دانشجومعلمان و بهرهگیری از نظرات اعضای شورای صنفی رفاهی به عنوان نمایندگان دانشجویان، بررسی بهبود کیفیت فعالیتهای هفته گذشته و تبیین جایگاه تغذیه و طبخ و توزیع آن به ویژه در ایام امتحانات را خواستار شد.
کریمی زارچی تصریح کرد: در راستای اجرای 3 اصل تقویت، تنوع و کیفیت به عنوان سه اصل مهم در ایام امتحانات؛ لازم است حساسیت، نظارت، همکاری و تعامل ویژهای در این ایام انجام شود و تمامی فعالیتهای نظارتی با حساسیت خاص به ویژه در ایام امتحانات و به صورت مستمر اعمال شود.
سرپرست پردیس شهیدان پاک نژاد لازمه ارائه غذای با کیفیت به دانشجومعلمان را از یک سو نظارت و کنترل دقیق بر خرید مواد غذایی با کیفیت و از سوی دیگر نظارت بر فرایند طبخ و توزیع غذا عنوان کرد و در این راستا حضور و فعالیت مستمر و منظم سرپرستان در تمامی فرآیندها را یکی از الزامات آن دانست خواستار تنظیم منوی غذایی خاص و ویژه با توجه به در پیش بودن دو مناسبت ویژه تولد امام جواد (ع) و امام علی (ع) شد.
کریمی زارچی در بخش پایانی از سخنان خود با ارائه گزارشی از بازدیدهای صورت گرفته از آشپزخانه، محل توزیع غذا و سلف دانشجویی؛ برخی از نواقص موجود در این مکانها را عنوان و از مسئولین خواست نسبت به رفع نواقص موجود اقدام نمایند .
شایان ذکر است: در این جلسه اعضا به بیان نقطه نظرات و پیشنهادات خود پیرامون مباحث مطروحه پرداختند و تصمیمات مقتضی گرفته شد.