مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در سومین کمیته استانی تغذیه پردیس های استان مطرح کرد؛

تقویت، تنوع و کیفیت سه اصل مهم در تغذیه ایام امتحانات دانشگاه

کریمی زارچی با تاکید بر لزوم همکاری تمامی حوزه های دانشگاه در جهت برگزاری هر چه مطلوب تر امتحانات، تقویت، تنوع و کیفیت را سه اصل مهم تغذیه ای در ایام امتحانات عنوان کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، علی اکبر کریمی زارچی در سومین کمیته استانی تغذیه پردیس‌های این دانشگاه، که در روز سه‌شنبه ۱۸ دی ماه سال جاری در کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد؛ ضمن تشکر از زحمات تمامی مدیران، همکاران و دانشجومعلمان؛ ایام امتحانات را یکی از مهم‌ترین بازه‌های زمانی فعالیت آموزشی دانشگاه عنوان کرد و لزوم همکاری تمامی حوزه‌های دانشگاه را در جهت برگزاری هر چه مطلوب تر امتحانات یادآور شد.

وی یکی از عوامل برگزاری مطلوب امتحانات را مدیریت صحیح فضای طبخ و توزیع غذای دانشجومعلمان عنوان کرد و اذعان داشت: تقویت، تنوع و کیفیت سه اصل مهم در برنامه‌ریزی غذایی و طبخ و توزیع غذا خواهد بود؛ که در همین راستا لازم است حوزه‌های دانشجویی و مالی پردیس‌های استان نهایت تلاش و دقت را در اجرای این سه اصل داشته باشند.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد با اشاره به اضطراب و استرس موجود در ایام امتحانات؛ لزوم افزایش میزان غذای توزیعی برای دانشجومعلمان را مطرح و افزود: غذاها باید از لحاظ کمی و کیفیت به گونه تهیه شوند که نهایت رضایتمندی دانشجومعلمان را در پی داشته باشد.

کریمی زارچی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اهمیت فضای امتحانات در پردیس های  دانشگاه فرهنگیان یزد تصریح کرد: لازم است برای دانشجومعلمان ترددی با برنامه ریزی و تعریف در سامانه کالینان امکان رزرو و استفاده از صبحانه فراهم شود.

وی در پایان با تاکید مجدد بر سه اصل مهم تقویت، تنوع و کیفیت؛ هماهنگی آشپزها و سرپرستان سراها را یکی از مهم‌ترین اقدامات امور دانشجویی پردیس‌ها دانست و از آنها خواست نسبت به میزان غذاهای مصرف شده در طول شبانه روز، در تهیه مواد اولیه مرغوب و با کیفیت دقت لازم را داشته باشند.

شایان ذکر است: در این جلسه نمایندگان دانشجومعلمان، اعضای شورای صنفی پردیس‌ها و همچنین مسئولان حوزه‌های مختلف؛ نقطه نظرات و پیشنهادات خود را نسبت به بهبود کیفیت و کمیت غذا در ایام امتحانات ارائه کردند و تصمیم گیری‌های لازم نسبت به تنوع غذایی و نوع غذاها و همچنین افزایش کمی و کیفی غذاها اتخاذ شد.