مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در دومین کمیته استانی تغذیه پردیس های استان مطرح کرد؛

لزوم تقویت کمی و کیفی برنامه های غذایی دو پردیس در ایام امتحانات

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، علی اکبر کریمی زارچی در دومین جلسه کمیته استانی تغذیه پردیس های شهیدان پاک نژاد و حضرت فاطمه الزهراء (س) این دانشگاه که در روز سه شنبه 5 دی ماه سال جاری و با حضور مسؤولان کمیته تغذیه پردیس های استان و نمایندگان اعضای شورای صنفی در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد؛ هدف از برگزاری جلسات کمیته تغذیه را ارزیابی وضعیت کمی و کیفی غذا، استفاده‌ بهینه و مناسب از مواد اولیه‌ مرغوب و همچنین طبخ و توزیع غذای مناسب و در شان دانشجومعلمان دانست و لازمه آن را انتخاب دقیق نوع غذای مورد رضایت دانشجومعلمان به منظور جلوگیری از اسراف و دور ریز غذا عنوان کرد.
وی با اشاره بر نزدیک شدن به ایام امتحانات نیم سال اول تحصیلی 1403-1402 اذعان داشت؛ در جهت رفاه حال بیشتر دانشجو معلمان باید در ایام امتحانات با رعایت سه اصل کلی کیفیت، رضایت و سلامت؛ به تنوع در منوی غذایی و میزان کالری مناسب توجه شود؛ تا دانشجومعلمان با آرامش و توان کافی بتوانند این ایام را پشت سر بگذارند.
کریمی زارچی در ادامه با تاکید بر اصل صرفه جویی در طبخ و توزیع غذا و با اشاره به اجرای ضابطه مسدود شدن سامانه کالینان دانشجویانی که ۲۰ وعده غذا رزرو کرده‌اند؛ اما به هر دلیلی غذا دریافت نکرده‌اند افزود: با توجه به اجرای این ضابطه در پردیس شهیدان پاک نژاد تا حد مناسب و قابل قبولی از اسراف غذا و تضییع مواد غذایی جلوگیری شده است و لازم است همکاران در پردیس خواهران نیز این ضابطه را به منظور اجرای عدالت و جلوگیری از اسراف غذا عملیاتی نمایند.
شایان ذکر است: در این جلسه نمایندگان شورای صنفی به ارائه نظرات و دغدغه های دانشجومعلمان در خصوص کیفیت وعده های غذایی هفته و سلف پرداختند و در پایان؛ لزوم نظارت ویژه بر محیط سلف، طبخ و توزیع غذا و تشکیل جلسه‌ای با سرپرستان سراهای دانشجویی، مصوب شد.