مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در هشتمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد مطرح کرد؛

حضور و نظارت سرپرستان سراهای دانشجویی یکی از الزامات طبخ و توزیع غذا

کریمی زارچی در هشتمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد، حضور و نظارت دقیق و فعالانه سرپرستان سراهای دانشجویی در تمامی فرایند طبخ توزیع و نظارت بر غذای دانشجومعلمان را لازمه بهبود کیفیت را نظارت و ارزیابی تمام فعالیت ها در این حوزه دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد؛ علی اکبر کریمی زارچی در هشتمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد این دانشگاه در روز سه‌شنبه ۱۴ آذر ماه سال جاری؛ ضمن تشکر از زحمات همکاران حوزه دانشجویی و نمایندگان دانشجومعلمان در شورای صنفی رفاهی، لزوم نظارت مستمر بر امر تغذیه دانشجویی و همچنین طبخ و توزیع غذا را تاکید کرد.

وی یکی از اصول کلی در بهبود فرآیند تغذیه را حضور و نظارت دقیق و فعالانه سرپرستان سراهای دانشجویی در تمامی فرایند طبخ توزیع و نظارت بر غذای دانشجومعلمان عنوان کرد و لازمه بهبود کیفیت را نظارت و ارزیابی تمام فعالیت‌ها در این حوزه دانست.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در ادامه بر حضور نمایندگان دانشجویی در سالن­داری فضای سلف به منظور زمینه‌سازی حضور و مشارکت دانشجومعلمان علاقمند در طبخ و توزیع غذا تاکید کرد.

کریمی زارچی در پایان با تاکید بر تنوع در نوع و کیفیت غذا در طول هفته؛ خرید مواد اولیه‌ با کیفیت و همچنین به روز رسانی فرآیند انبارداری را یکی از خطوط قرمز امر تغذیه بیان کرد و خواستار نظارت دقیق امور دانشجویی بر این امر شد.

شایان ذکر است؛ ارائه گزارش از غذاهای توزیع شده در هفته گذشته و همچنین نظرسنجی دانشجویی صورت گرفته؛ انجام شد و بر اساس آن با توجه به تنوع کیفی و کمی غذا، برنامه غذایی برای هفته آینده مصوب شد.