مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در هفتمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد مطرح کرد؛

لزوم ارزیابی دقیق و بهره گیری از نظرسنجی دانشجویی در ارتقای امور تغذیه، طبخ و توزیع غذا

کریمی زارچی در هفتمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد، استفاده از نظرسنجی دانشجومعلمان به منظور شناسایی نقاط ضعف و همچنین تغییر نوع غذا در جهت تنوع و بالابردن کیفیت را در راستای بهبود کیفیت و کمیت غذا لازم و ضروری دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، علی ­اکبر کریمی ­زارچی در هفتمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد این دانشگاه، در روز سه‌شنبه 7 آذرماه سال جاری؛ ضمن تسلیت فرارسیدن ایام فاطمیه و تشکر از زحمات فعالین حوزه دانشجویی، بر ارتقا و بهبود کیفیت و کمیت غذای دانشجویی تاکید کرد.

کریمی زارچی ارزیابی دقیق از کیفیت و کمیت غذا و استفاده از نظرسنجی دانشجومعلمان به منظور شناسایی نقاط ضعف و همچنین تغییر نوع غذا در جهت تنوع و بالابردن کیفیت را از موارد مهم در راستای بهبود کیفیت  و کمیت غذا برشمرد.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره بر لزوم همکاری و هماهنگی بیشتر سرپرستان سراهای دانشجویی و فعالین دانشجویی در تثبیت نظم و انضباط سلف و توزیع غذا و همچنین کاهش اسراف غذا و اتلاف وقت، لازمه­ی ارتقا در امور تغذیه، طبخ و توضیع غذا را همکاری و هماهنگی همۀ حوزه­ها مخصوصاً سرپرستان با فعالین دانشجویی و همچنین بهره­گیری از ظرفیت­ها و پتانسیل­های دانشجویی در مدیریت سلف و آشپزخانه دانست.

شایان ذکر است: بالابردن کیفیت وعده ی غذایی در هفته گرامیداشت روز دانشجو و مخصوصاً روز شانزدهم آذرماه و رصد دقیق، میزان غذای رزرو شده با غذای مصرف شده و شناسایی موارد ضعف و ضریب خطا در این راستا و پیگیری کسر هزینه غذای اساتید و کارکنان و ... از سایر مواردی بود که در این جلسه کریمی زارچی به آن اشاره کرد..