سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در ششمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد مطرح کرد؛
توجه به تنوع و لزوم بهره گیری از پتانسیل های دانشجویی در مدیریت سلف و تدوین برنامه غذایی
کریمی زارچی در ششمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد، بهره گیری از توانمندی ها و پتانسیل های دانشجویی در طبخ و توزیع غذا را مطرح کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، علی اکبر کریمی زارچی در ششمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد این دانشگاه، در روز سهشنبه ۳۰ آبان ماه سال جاری؛ ضمن تاکید بر سه اصل سلامت، کیفیت و رضایت دانشجومعلمان در طبخ و توزیع غذا؛ ایجاد تنوع در نوع و کیفیت غذا و همچنین روزهای درنظر گرفته شده برای غذاهای خاص را حائز اهمیت دانست و همچنین بر لزوم بهبود ارتقای کیفی و کمی غذاها در ایام هفته و به خصوص در روزهای پایانی هفته تاکید کرد.
کریمی زارچی در بخش دیگری از سخنان خود؛ بهرهگیری و استفاده از توانمندیها و پتانسیلهای دانشجویی در سالن داری محل پذیرایی و سلف دانشجویی و همچنین در فرایند آشپزی و آشپزخانه در صورت علاقهمندی هر یک از آنان را یادآور شد.
شایان ذکر است: لزوم همکاری بیشتر و یکنواخت سرپرستان خوابگاه در مدیریت سلف، تاکید بر رعایت نظم و انضباط و مراعات وقت در نظر گرفته شده برای توزیع غذا و هماهنگی تمامی سرپرستان برای ایجاد این ضابطه سراسری، اعلام لیست کارمندان پردیس به امور مالی جهت کسر از حقوق بابت استفاده از غذا و ... از سایر مواردی بود که در این جلسه توسط کریمی زارچی به آن اشاره شد.
در پایان این جلسه؛ وعدههای غذایی بیکیفیت حذف و موارد با کیفیت و پیشنهادی دانشجومعلمان برای وعدههای غذایی هفتگی جایگزین شد.