مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد در ششمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد مطرح کرد؛

توجه به تنوع و لزوم بهره گیری از پتانسیل های دانشجویی در مدیریت سلف و تدوین برنامه غذایی

کریمی زارچی در ششمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد، بهره گیری از توانمندی ها و پتانسیل های دانشجویی در طبخ و توزیع غذا را مطرح کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، علی ­اکبر کریمی ­زارچی در ششمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد این دانشگاه، در روز سه‌شنبه ۳۰ آبان ماه سال جاری؛ ضمن تاکید بر سه اصل سلامت، کیفیت و رضایت دانشجومعلمان در طبخ و توزیع غذا؛ ایجاد تنوع در نوع و کیفیت غذا و همچنین روزهای در­نظر گرفته شده برای غذاهای خاص را حائز اهمیت دانست و همچنین بر لزوم بهبود ارتقای کیفی و کمی غذاها در ایام هفته و به خصوص در روزهای پایانی هفته تاکید کرد.

کریمی زارچی در بخش دیگری از سخنان خود؛ بهره‌گیری و استفاده از توانمندی‌ها و پتانسیل‌های دانشجویی در سالن داری محل پذیرایی و سلف دانشجویی و همچنین در فرایند آشپزی و آشپزخانه در صورت علاقه‌مندی هر یک از آنان را یادآور شد.

شایان ذکر است: لزوم همکاری بیشتر و یکنواخت سرپرستان خوابگاه در مدیریت سلف، تاکید بر رعایت نظم و انضباط و مراعات وقت در نظر گرفته شده برای توزیع غذا و هماهنگی تمامی سرپرستان برای ایجاد این ضابطه سراسری، اعلام لیست کارمندان پردیس به امور مالی جهت کسر از حقوق بابت استفاده از غذا و ... از سایر مواردی بود که در این جلسه توسط کریمی زارچی به آن اشاره شد.

 در پایان این جلسه؛ وعده‌های غذایی بی‌کیفیت حذف و موارد با کیفیت و پیشنهادی دانشجومعلمان برای وعده‌های غذایی هفتگی جایگزین شد.