مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

سرپرست دانشگاه فرهنگیان در پنجمین کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد در سال تحصیلی جدید عنوان کرد؛

نظارت مستمر؛ عنصر اصلی مدیریت آشپزخانه و سلف دانشجویی

علی اکبر کریمی زارچی در پنجمین جلسه کمیته تغذیه با تاکید بر نظارت دقیق بر تمامی مراحل تهیه مواد اولیه، طبخ و توزیع وعده های غذایی، نظارت را رکن اصلی مدیریت آشپزخانه و سلف دانشجویی برشمرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، پنجمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد این دانشگاه؛ صبح روز سه شنبه 16 آبان ماه ۱۴۰2 با حضور علی‌اکبر کریمی زارچی، سرپرست امور پردیس های استان، اعضای کمیته تغذیه و اعضای شورای صنفی رفاهی پردیس در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.
کریمی زارچی در این جلسه با تاکید مجدد بر لزوم اطلاع‌رسانی دقیق‌ برای شرکت دانشجومعلمان در نظرسنجی مستمر و هفتگی کیفیت وعده های غذایی؛ شرکت آنان در نظرسنجی شورای صنفی رفاهی؛ در جهت تاثیرگذاری مطلوب در کیفیت وعده های غذایی را مهم برشمرد.

سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد با بیان اینکه باید نظارت کامل و دقیق در آمار و کیفیت خرید مواد اولیه و طبخ و توزیع غذا در جهت رسیدن به نتیجه‌ مطلوب انجام شود؛ نظارت مستمر را رکن اصلی مدیریت آشپزخانه و دانشجویی دانست و از اعضای کمیته تغذیه پردیس خواست تا نظارت دقیق بر تمام مراحل تهیه مواد اولیه و طبخ و توزیع وعده های غذایی را داشته باشند.
کریمی زارچی با بیان مشکلات و مواردی از سلف دانشجویی و آشپزخانه از سرپرستان شبانه روزی خواست تا نظارت کافی را در زمان پخش وعده های غذایی بر سلف دانشجویی داشته باشند و همچنین از دانشجومعلمان خواست تا در رعایت نظافت سلف دانشجویی و عدم خروج غذا از آن کوشا باشند.

شایان ذکر است: در این جلسه نمایندگان شورای صنفی رفاهی ضمن ارائه گزارش در زمینه نظرسنجی وعده های غذایی؛ به ارائه نظرات و دغدغه ها در خصوص نوع و کیفیت وعده های غذایی پرداختند.