مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

سرپرست دانشگاه فرهنگیان در چهارمین کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد عنوان کرد؛

نظرسنجی و رضایت دانشجومعلمان مبنای برنامه ریزی غذایی

علی اکبر کریمی زارچی در چهارمین جلسه کمیته تغذیه پردیس نظرسنجی مستمر و رضایت دانشجومعلمان از وعده های غذایی را مبنای برنامه ریزی غذایی دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، چهارمین جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد این دانشگاه؛ صبح روز سه شنبه 2 آبان ماه ۱۴۰2 با حضور علی‌اکبر کریمی زارچی، سرپرست امور پردیس های استان، اعضای کمیته تغذیه و اعضای شورای صنفی رفاهی پردیس در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.
کریمی زارچی در این جلسه با تاکید مجدد بر سه اصل مهم سلامت، کیفیت و رضایت در تغذیه دانشجومعلمان؛ میزان رضایتمندی دانشجومعلمان از نوع و کیفیت غذا را مبنای تصمیم گیری های غذایی دانشگاه عنوان کرد.
وی در ادامه گفت: هر غذایی که طبق نظر سنجی شورای صنفی باب میل دانشجومعلمان است باید در وعده های غذایی گنجانده شود و نیروی طبخ و توزیع باید نهایت تلاش خود را در جهت پخت غذای با کیفیت اعمال کنند و تامین و ارتقای امنیت و سلامت در تهیه مواد اولیه نیز در این راستا از اهمیت بسزایی برخوردار است.
سرپرست دانشگاه فرهنگیان یزد؛ با بیان اینکه رفاه حال دانشجومعلمان برای دانشگاه در اولویت است؛ ابراز امیدواری کرد تا با همکاری اعضای شورای صنفی رفاهی پردیس و دانشجومعلمان و با نظرسنجی مستمر و هفتگی به نتیجه مورد نظر برسیم و در حقیقت رضایت دانشجومعلمان مبنای برنامه ریزی غذایی خواهد بود.
شایان ذکر است: در این جلسه نمایندگان شورای صنفی و همچنین نمایندگان دانشجومعلمان به ارائه نظرات و دغدغه ها در خصوص نوع، کیفیت و کمیت وعده های غذایی پرداختند که در نهایت عنوان شد با توجه به اینکه از یک سو بخشنامه غذای دومنویی بر اساس نارضایتی برخی مراکز بوده و اساس بخشنامه بر رضایت دانشجومعلمان استوار است و از سوی دیگر در دانشگاه جلسات هفتگی کمیته تغذیه تشکیل می شود و همچنین براساس رضایتمندی دانشجومعلمان، نوع منو و غذای هفتگی در حال تنظیم و جمع بندیست؛ لذا طبق نظر اعضای کمیته و شورای صنفی مقرر شد بر همین رویه هفتگی و سابق تک و در پاره ای موارد دومنویی برنامه ریزی غذایی انجام پذیرد.