مدیریت امور پردیس های استانی
دانشگاه فرهنگیان یزد

در جلسه کمیته تغذیه پردیس های دانشگاه فرهنگیان یزد عنوان شد:

سلامت، کیفیت و رضایت؛ سه اصل مهم در تغذیه دانشجومعلمان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، جلسه کمیته تغذیه پردیس های شهیدان پاک نژاد و حضرت فاطمه الزهراء (س) این دانشگاه، در روز سه شنبه مورخ 25 مهرماه ۱۴۰2 با حضور علی‌اکبر کریمی زارچی، سرپرست امور پردیس های استان، نجمه سلطانی نژاد و مسؤولان کمیته تغذیه پردیس های استان و نمایندگان اعضای شورای صنفی و با هدف بررسی نوع و کیفیت وعده های غذایی و کیفیت طبخ آنها در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.
کریمی زارچی در این جلسه با اشاره بر اهمیت تغذیه دانشجومعلمان در عملکرد آنها و به تبع عملکرد دانشگاه، خاطر نشان کرد غذای دانشجومعلمان و همچنین رفاهیات آنها یکی از خطوط قرمز مدیریت دانشگاه است؛ فلذا همکاران و اعضای شورای صنفی مشارکت و همکاری لازم را داشته باشند تا سلامت، کیفیت و رضایت؛ سه اصل مهم در تغذیه دانشجو معلمان در نظر گرفته شود.
وی با بیان اینکه آشپزها و کادر آشپزخانه های دانشگاه فرهنگیان به عنوان نعمت های خداوند هستند گفت: سعی داشته باشید از مجموعه آشپزخانه و سلف پردیس حمایت کافی را داشته باشید؛ چرا که آن ها تمام تلاش خود را در جهت ارائه غذای با کیفیت خواهند کرد.
شایان ذکر است: در این جلسه نمایندگان شورای صنفی پردیس ها به ارائه نظرات و دغدغه های دانشجومعلمان در خصوص کیفیت وعده های غذایی هفته و سلف پرداختند.