به منظور برنامه ریزی و اقدامات مهم خدمات تغذیه دانشجویی در سال تحصیلی 1403 – 1402 برگزار شد:
جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، جلسه کمیته تغذیه پردیس شهیدان پاک نژاد این دانشگاه، در روز سه شنبه مورخ 18 مهرماه ۱۴۰2 با حضور علیاکبر کریمی زارچی، سرپرست امور پردیس های استان و مسؤولان کمیته تغذیه پردیس در سالن کنفرانس شهید احمدی روشن برگزار شد.
کریمی زارچی در این جلسه با اشاره به اهمیت رضایت حداکثری دانشجومعلمان در زمینه طبخ و توزیع غذا و تکریم آن ها؛ بر استفاده از تمامی ظرفیت ها و امکانات موجود تاکید و افزایش کیفیت پخت غذا، رعایت جوانب سلامت دانشجومعلمان در طبخ و توزیع غذا، حذف غذاهای سرخ کردنی در جهت حفظ سلامت دانشجومعلمان و افزایش کیفیت غذا و اضافه کردن مخلفاتی نظیر: سالاد، زیتون، خرما، سوپ، ترشی، میوه و ... را خواستار شد.
شایان ذکر است: تامین، تقویت و ارتقای امنیت و سلامت اقلام غذایی، بهبود، مهارت و کارآیی پرسنل آشپزخانه از حیث تدارکات، آماده سازی و طبخ و توزیع مطلوب منوهای غذایی و مدیریت کارآمد امور تغذیه در پردیس از مورادی بود که در این جلسه به بحث و تبادل پرداخته شد و تصمیمات مقتضی گرفته شد.