دانشگاه فرهنگیان یزد با همکاری معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی شهید صدوقی برگزار کرد:
وبینار تغذیه سالم در کرونا
وبینار تخصصی تغذیه سالم در دوران کرونا یکشنبه دهم بهمن ماه ویژه دانشجومعلمان، کارکنان و اساتید دانشگاه فرهنگیان یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان یزد، وبینار تخصصی اهمیت و نقش رعایت اصول تغذیه سالم در کرونا و واکسیناسیون با همکاری معاونت امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی و دانشگاه فرهنگیان یزد، در روز یکشنبه 10 بهمن ماه 1400 ویژه اساتید، کارکنان و دانشجومعلمان به صورت مجازی برگزار شد.
در این وبینار علاوه بر تبیین نقش مهم تغذیه سالم در پیشگیری، درمان و نقاهت دوران کرونا و افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن در زمان واکسیناسیون کرونا، مطالب جامعی از سوی دکتر نقیایی رئیس گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی یزد، در خصوص گروه های غذایی و نقش هر کدام در تقویت سیستم ایمنی بدن ، تغذیه قبل و پس از واکسیناسیون کرونا، همچنین راه کارهای تغذیه ای برای مقابله با برخی عوارض احتمالی ناشی از واکسیناسیون ارائه شد.